45 jaar Stal Mansour

Dit jaar vierden wij ons 45 jarig jubileum!

Op 20 en 21 mei 2017 hebben we een mooi "Mansours Feest" gehad!

Met de voorstelling "Ode aan het Paard"

Alle (oud) ruiters en bekenden zijn elkaar weer tegengekomen op de reunie. 

In juni 2022 vieren we ons 50 jarig bestaan, zet vast in uw agenda!!

 

 

Juniordag 02 sept 2018

Logo Jr dag

Voor meer informatie en inschrijven klik hier!

Hou 2 september 2018 vrij in uw agenda!

                                                                                                                                                                 

Familie arrangementen

Iets te vieren of een leuke dag organiseren? Op zoek naar een sportief uitje?  

Wilt u eens totaal iets anders voor uw personeel, vereniging of familie of wilt u gewoon u een gezellig feest? Dan bent u bij manege Stal Mansour aan het goede adres. Het is een mooie locatie voor al uw:

 • Huwelijksfeesten
 • Recepties
 • Jubileumfeesten
 • Verenigingsfeesten
 • Personeelsfeesten
 • Kerst- en nieuwjaarsborrels

Stal Mansour is er natuurlijk ook voor al uw andere feestelijkheden!   
Wellicht dat wij op onze manege u van dienst kunnen zijn.

Stal Mansour heeft een sfeervolle ambiance voor een geslaagd feest en is hét adres voor actieve feesten.
Wij noemen hieronder een paar mogelijkheden die al door vele personeelsverenigingen, families en organisatie bureaus bij ons zijn georganiseerd. Voor nagenoeg alle mogelijkheden geldt dat u na ontvangst met koffie wordt rondgeleid over het manege bedrijf. De stallen, zadelkamers etc. worden niet alleen bekeken maar er wordt ook uitgelegd waar alles voor dient.

 • Introductielessen paardrijden, waarbij zowel beginnend als gevorderd ruiter aan zijn trekken komt. Ervaren instructeurs begeleiden u veilig en vertrouwd tijdens uw eerste paardrijdervaring. Gezamenlijk worden een aantal paarden gepoetst en gezadeld met een duidelijke uitleg en begeleiding.  Hierna worden de paarden naar de manege gebracht om daar te gaan rijden. Voor de mensen die nog nooit hebben paardgereden de manier om eens op een veilige en verantwoorde manier dit te proberen. Gevorderde ruiters kunnen tijdens de introductieles laten zien wat ze kunnen of na "voorrijden" onder leiding mee het bos in. (Let wel: Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, u moet echt goed kunnen rijden om mee het bos in te gaan.)
 • Dagcursussen en workshops mennen. Ervaar de fantastische ervaring van het op de bok zitten van een koets. Binnen een dag kunt u onder toezicht oog en begeleiding van een instructeur zelfstandig een paard voor de koets besturen.
 • Koetsentochten, voor iedereen die lekker gemoedelijk een gezellige tocht door het bos wil maken. Zoals hierboven omschreven wordt u ontvangen en na de rondleiding worden de paarden met uitleg van het hoe en waarom ingespannen voor eenvoudige wagens waar 3 á 4 personen op kunnen meerijden. Onderweg krijgt u van de koetsier alles over het rijden met paard en wagen uitgelegd en bestaat de mogelijkheid dat u zelf de touwtjes even in de handen kunt nemen. Na de rit worden de paarden en de wagens door u allen schoongemaakt en verzorgt waarna u onder het genot van een welverdiend drankje even na kunt praten.
 • Dagcursussen Equimanagement. Een cursus effectief leiderschap dankzij paarden. Vraag naar onze speciale folder.   
 • Ook wandelen door de bosrijke omgeving is een mogelijkheid.

Al deze arrangementen zijn uitstekend geschikt voor teambuilding!

 

Arrangementen Familie arrangementen
Gerealiseerd door Studio Staalkaart