45 jaar Stal Mansour

Dit jaar vierden wij ons 45 jarig jubileum!

Op 20 en 21 mei 2017 hebben we een mooi "Mansours Feest" gehad!

Met de voorstelling "Ode aan het Paard"

Alle (oud) ruiters en bekenden zijn elkaar weer tegengekomen op de reunie. 

In juni 2022 vieren we ons 50 jarig bestaan, zet vast in uw agenda!!

 

 

Juniordag 02 sept 2018

Logo Jr dag

Voor meer informatie en inschrijven klik hier!

Hou 2 september 2018 vrij in uw agenda!

                                                                                                                                                                 

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes 

  

Bij ons kunt u de verjaardag van uw kind eens anders vieren.

Kinderen worden ontvangen met een rondleiding, hierna gaan ze afhankelijk van het soort feestje welke u kiest onder begeleiding de pony’s poetsen en zadelen.

Dan wordt er eventueel gereden, versierd of gevoltigeerd, afhankelijk van het aantal kinderen, in twee groepen. 1 van de kinderen helpt lopend naast de pony met begeleiden en een ander kindje op de pony.

Al met al duurt dit ongeveer 2 uren ( +/- 1 uur en 15 min. met pony’s ) inclusief frites met een kroket of frikadel en een glaasje fris.

De kinderen kunnen op een speelse manier kennismaken met de pony's, een rondje op de pony rijden, spelletjes met de pony's doen en na afloop gezellig samen iets eten en drinken. 

Deze feestjes worden alleen op de zondagen georganiseerd van 12.00 uur tot 13.00 uur van 13.30 uur tot 15.00 uur en van 15.00 uur tot 16.30.

De kosten zijn € 15,00 per kind, inclusief frites met een kroket of frikadel en een glaasje fris.

Met kinderen vanaf 5 jaar tot ongeveer 12 jaar worden deze feestjes georganiseerd in groepen van minimaal 5 en maximaal 12 kinderen.

Onderaan deze pagina kunt u de verschillende soorten feestjes bekijken.

Let op: Kinderen moeten voor de veiligheid een lange broek dragen en dichte schoenen of laarzen aan hebben, een cap (helm) lenen wij uit en ook die moet gedragen worden tijdens het rijden.

Voor kinderen die al ponyrijden worden er "Wenslessen" gegeven... b.v. dressuur / springen / voltige / spellen etc etc. (Natuurlijk wel als iedereen daar goed genoeg voor kan rijden ..... ) Zie ook hieronder.

Voor vrije data en meer informatie kunt een e-mail versturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.   of even bellen op kantoor uren naar 026-4423006.

 

 

Pimp je pony-Feestje: Voor kinderen van 5 tot 6 jaar.

We beginnen met een rondleiding over de manege. Hoe slapen paarden? Lusten paarden frietjes? Hebben zij het niet koud? Dit is je kans om alles te vragen wat je maar wil weten over pony’s!

Na de rondleiding komen de pony’s eraan! Eerst natuurlijk de pony zo goed poetsen dat hij of zij helemaal glimt, zodat de pony nog mooier wordt!
Na het poetsen komen de versierspullen, heb jij wel eens een paard met een jasje aan gezien? Of gekleurde hoeven? Hier kan het allemaal! Met dit feestje gaan we dus niet op de pony's rijden maar wel veel doen met de pony's.

Maak je pony de mooiste, de stoerste en win een prijsje!

feestje 1

 

 

Voltige- Feestje: Voor kinderen van 6 t/m 8 jaar.

We beginnen met een rondleiding over de manege. Hoe slapen paarden? Lusten paarden frietjes? Hebben zij het niet koud? Dit is je kans om alles te vragen wat je maar wil weten over pony’s!
Na de rondleiding komen de Voltigepony’s. Zij zijn speciaal getraind om jullie te leren gymnastiek ’en op hun rug!
Jullie maken de pony’s mooi schoon, en daarna trekken jullie je gymschoentjes aan. Na de warming-up, begint het echte werk, wie kan er het langst staan op een pony? Weet jij hoe ‘De Prinsen of Prinsessenzit’ moet?
Wie weet ga je zelfs met z’n tweeën op de pony een kunstje laten zien!

feestje 2

 

Ponyrijden – Feestje: Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

We beginnen met een rondleiding over de manege. Hoe slapen paarden? Lusten paarden frietjes? Hebben zij het niet koud? Dit is je kans om alles te vragen wat je maar wil weten over pony’s!
Na de rondleiding komen de pony’s, jullie gaan ze eerst helemaal poetsen en opzadelen. Na het verzorgen gaan jullie op de pony rijden. Heb jij wel eens op de kleinste pony gezeten? Of juist op een hele grote? Of misschien mag je wel op de allermooiste! Na de les heb je in ieder geval geleerd om met losse handen te rijden, kan je sturen én de oren van je pony aanraken!

 

Misschien gaan jullie bij mooi weer wel een stukje door het bos wandelen!

 feestje 3

 

 

Arrangementen Kinderfeestjes
Gerealiseerd door Studio Staalkaart