Help je liefste paard of pony in deze moeilijke tijd

Het zijn gekke tijden. Het COVID-19-virus beheerst onze dagelijkse bezigheden en de overheid neemt forse maatregelen. Terecht, vinden wij. Wij hopen dat jullie allemaal gezond zijn en dat we dat met elkaar zo kunnen houden. Voor ons op Mansour is het een pittige tijd. Helaas hebben ook wij de deuren moeten sluiten en kunnen we jullie de komende weken niet op ons terrein verwelkomen. De foyer is dicht, alle groepslessen zijn afgelast. We missen jullie nu al!

Wil jij ons helpen? Dat is superfijn!

De normale zorg voor de paarden gaat natuurlijk gewoon door. En ook willen wij zo goed mogelijk voor onze medewerkers zorgen. Velen van jullie hebben aangegeven dat de lopende kwartaalkaart gewoon door gerekend mag worden. Het is zeer begrijpelijk dat niet iedereen deze ondersteuning kan geven. Gesteund door ontzettend veel lieve reacties, die we via alle media mochten ontvangen, hebben wij een plan bedacht.

Wij worden ineens geconfronteerd met minimaal 3 weken geen inkomsten. Dat is ingewikkeld. Vooral omdat we zonder concessies willen kunnen blijven zorgen voor onze grote en kleine vrienden, de pony’s en paarden. En dat kost veel geld. Daarom hebben wij het volgende bedacht:

Doneeractie

Help ons de manege draaiende te houden en support je lievelingspaard! Denk aan een appel, hooi, wortels, een fijne massage of een bezoek aan de hoefsmid. Jij kunt dat hieronder direct online kopen. Wij zorgen ervoor dat het bij jouw paard terecht komt! In ruil daarvoor staat er een gelukkig paard in de bewegingsstal en houden wij jou via Facebook en de website op de hoogte van alles wat er op Mansour gebeurt. Ook kan je rekenen op een persoonlijk bedankje van je lieve vriend of vriendin zodra deze crisis voorbij is.

Zorg ervoor dat jouw lievelingspaard niets tekort komt!

Natuurlijk alleen als je het kunt missen, we zijn je ontzettend dankbaar. Klik op je lievelingspaard en doe je donatie. Alvast superbedankt.

Of doneer voor een willekeurig paard of pony. Wat lief dat je aan ons denkt! Wil je ons sponsoren? Kies je donatie. Super bedankt!

Gelieve uw naam in te vullen...
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen....
Invalid Input
Ongeldige getal
EUR 0,00
Invalid Input
Bevestig dat je geen robot bent

Stal Mansour logo